U 7 Drenge 2012

W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0
Velkommen

U 7 børn årgang 2012

Hos U7 vil du møde trænerne Vicki, Janni, Claus, Kenth og Thomas samt en masse andre børn på din alder, der alle har det tilfælles at de vil spille fodbold, lege og have det sjovt.

Ansvarlig for årgangen er Kasper Stjernegaard.

Hos os er nøgleordene for indholdet af træningen:

- trivsel, glæde og tryghed
- udfordringer(motorisk, mentalt, socialt, teknisk)
- samvær med BOLDEN
- samvær med andre

Fra uge 43 og frem til marts træner vi om torsdagen fra kl. 17- ca. 18 i Haderslev Hallen(Clausensvej)

Vi har en facebookgruppe( Haderslev Fodboldklub årgang 2012) hvor vi informerer omkring træning, tidspunkter, turneringer, sociale arrangementer o.a.

Du må gerne komme forbi og være med et par gange for at se om fodbold i HFK er noget for dig – hvis det er det skal du melde dig ind i klubben via vores hjemmeside(hfk-haderslev.dk).

Vi spiller med i JBUs indeturnering og forventer desuden at deltage i 2-3 private stævner henover vinteren.

Til de voksne:

I kan sagtens opleve at få en opgave i forbindelse med træningen – vi håber I er friske på at give en hånd og måske en fod med.

Vi har nogle holdninger til læring og en pædagogisk tilgang der betyder at de voksne IKKE skal fortælle ungerne hvilke valg de skal træffe eller hvordan de skal udføre det de gerne vil.
Spillet er så at sige træneren og ”learning by doing” – princippet er noget vi hylder når ungerne ikke er ældre. Ungerne skal frit kunne gøre sig en masse erfaringer med bolden og spillet og derved udvikle sig.

En del af træningen vil være spil ( fra 1:1 til 3:3 ) og en række øvelser hvor vi opstiller nogle rammer(opgaver med forskellig grad af bundethed) og så er det ungerne selv der skal fylde rammerne ud og løse opgaverne.
De voksnes rolle vil oftere være en mesterlærer-rolle hvor vi leger med og viser hvordan en opgave evt. kan løses.

Hvis I medbringer yngre søskende skal de IKKE være en del af træningen og vi opfordrer til at de opholder sig på afstand af hvor træningen foregår.

Vi ses til fodbold i HFK

Årgangsansvarlig
KS
Kasper Stjernegaard
21 73 40 04
Reduceret kontingent (Hjælperrabat)

I Haderslev Fodboldklub har man mulighed for at få reduceret sit kontingent med 1000kr. Dette kaldes populært hjælperrabat. Hjælperrabat gives til dig som gerne vil hjælpe klubben 4 gange på en sæson. Dette er typisk opgaver i forbindelse med afvikling af superligakampe og vil være opgaver med alt fra billetkontrol, kaffebrygning, salg i boderne mv. 

Trænere, trænerassistenter og andre frivillige hjælpere på årgangene får ligeledes reduceret kontingent

Se her for mere info om hvordan du vælger hjælperrabat: http://hfk-haderslev.dk/klub/h...

Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder
Følg klubben på facebook