Klubnyheder

Haderslev FK søger Konsulent til udvikling af sportsligt miljø i Pige-/Kvindeafdelingen i Haderslev FK

11. juni 2021, 10.54


Stillingsopslag:


Haderslev FK søger Konsulent til udvikling af sportsligt miljø i Pige-/Kvindeafdelingen i Haderslev FK 

 

Er du nysgerrig, og har du lyst til at arbejde med udvikling af et nyt og spændende fodboldmiljø i pige-/kvindefodbolden i HFK samt udfordre rammerne for tidens pige-/kvindefodbold, så har vi jobbet til dig!

 

Du vil i et tæt samarbejde med HFK’s bestyrelse, pige-/kvindebestyrelsen samt de mange frivillige trænere og ledere i klubben arbejde med at skabe gode sociale og faglige rammer for udvikling af pige-/Kvindefodbolden. Vi lægger i HFK vægt på, at det gode fodboldmiljø består af både trygge rammer og et udviklende fællesskab med rod i HFKs værdier om fællesskab og udvikling.

 

Du bliver klubbens nye pige-/kvinde fodboldambassadør, der internt i klubben bidrager til at udvikle området fra U13 – U18 og eksternt indgår i samarbejder med andre foreninger samt sikrer intern og ekstern kommunikation om det stærke fodboldmiljø, der findes i HFKs Pige-/Kvindeafdeling. 

 

Som konsulent for den sportslige udvikling i Pige-/Kvindeafdelingen skal du opbygge og vedligeholde faste strukturer i fodboldmiljøet, som grundlæggende baserer sig på frivillige trænere og ledere og tager afsæt i klubbens værdier.

 

Funktionen vil kalde på din kreativitet og dine evner til at få ting til at ske. Så evner og lyst til at arbejde med proces, udvikling og organisation er væsentligt. Du får frie rammer at arbejde under, men får også faglig og ledelsesmæssig støtte.

 

Du vil indgå i et team på 5 medarbejdere i HFKs sekretariat og tager ud over dine egne opgaver del sekretariats klubopgaver.

 

Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn efter forhandling.


Tiltrædelse: 1. august 2021 eller snarest derefter.


For yderligere oplysninger kan du kontakte formanden for Pige-/Kvindeafdelingen Niels Klemann på 9244 0644 eller HFKs sportslige ansvarlige Rasmus Hansen på 2539 5177.


Ansøgninger sendes til: john@hfk-haderslev.dk


Ansøgningsfrist senest tirsdag den 22. juni 2021.


Samtaler forventes afholdt den 24. juni 2021.

 

Funktionsbeskrivelse Konsulent HFKs Pige-kvindeafd..docx

Klubnyheder