Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Oldboys A regionsmestre 2017

25. oktober 2017, 16.43

HFK oldboys Regionsmestre og skal nu spille slutkampe om Danmarksmesterskabet

En meget sikker 5-1 sejr gav i weekenden Haderslev FK’s bedste oldboys-hold titlen som regionsmestre i oldboysfodbold. Kampen blev spillet neutral bane i Aabenraa, modstanderen var Bov IF. De to hold havde respektive vundet deres puljer og siden en semifinale for at kvalificere sig til slutkampen, som de blå satte sig solidt på fra kampstart.

Holdet består af en række erfarne fodboldspillere med mange seniorkampe i benene, flere med erfaring fra højeste niveau herhjemme. Det var for stor en mundfuld for et ellers ikke ueffent Bov-mandskab. HFK havde endda flere afbud og skader op til finalekampen, men lod efterlod aldrig reel tvivl om resultatet alligevel.

Thomas ”Mulle” Andresen gjorde det til 1-0, og siden øgede Thomas ”TC” Christensen til 2-0 inden pausen, hvor den ellers normale markspiller og tidligere Superliga-anfører Jacob Stolberg måtte ud i en stor redning for at Bov ikke kom på tavlen efter en flot helflugter. HFK sad dog solidt på halvlegen. Efter sideskiftet fortsatte HFK dominansen, hvor den større bredde i truppen blev tydelig.
Midtstopperen Per Hamborg fik flot afsluttet et mønsterangreb og gjorde det til 3-0, som afgjorde kampen definitivt. Jens-Jacob Sørensen og Torben Andersen øgede til 5-0 før Bov fik pyntet på resultatet med et godt langskud.

HFK-holdet, i skikkelse af anfører Thomas Hoeg, fik overrakt en stor pokal som vidnesbyrd for regionsmesterskabet af DBU-repræsentant, Anders Ebsen.

HFK’s aldrende, dygtige drenge vandt med sejren retten til at spille om det jyske mesterskab under Dansk Boldspil Union midt i november. Modstanderen bliver Midtthy fra Thisted-kanten på udebane.

Vinder Haderslev-mandskabet den kamp venter en eller flere slutkampe om det danske oldboys-mesterskab.

På holdfotoet fra finalekampen ses øverst fra venstre: Stefan Ellehammer, Martin Knudsen, Thomas Hoeg, Morten Foged, Per Hamborg, Martin Andersen, Tommy Rasmussen, Thomas Dabelsteen og Jacob Stolberg.
Forrest fra venstre: Jens-Jacob Sørensen, Thomas ”Mulle” Andresen, Torben Andersen, Michael Winding Andersen, Lars ”Mini” Hansen, Lars Lysemose og Thomas Christensen.

Fraværende spillere på holdet var blandt andet Kim Lorensen og Adnan Kutlovci.