Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Ny spiler 1. division kvinder

11. februar 2018, 18.11

Sønderjyske forfremmer et ungt talent, som dermed bliver en del af truppen til 1. division. Det drejer sig om den blot 16-årige offensiv spiller Freja Heisel Jensen, Freja der fik sin debut i efteråret, har ligeledes jævnligt trænet ”op” hos seniorkvinderne.

Freja er vant til elite miljøet, hun har i Haderslev de seneste sæsoner spillet Liga 1 fodbold, først U15 og senest på Haderslev FK`s U16 liga 1 hold og vover nu skridtet til Senior afdelingen i Sønderjyske. - Det er dejligt at se at vort ungdomsarbejde bærer frugt, udtaler Chef træner Kim Hansgaard, jeg har haft øje på Freja hele efterårs sæsonen og med den gode udvikling hun har vist, synes jeg hun fortjener indlemmelsen.

- Freja har altid haft fart, men vi har set en stor fremgang både fysisk og teknisk, så jeg har store forventning til hendes fremtidige udvikling og er helt overbevist at hun vil klare presset, slutter Kim Hansgaard..

- Jeg er enormt stolt at skulle optræde i den lyseblå trøje udtaler Freja, det er en stor chance for mig, så det ser jeg frem til, jeg glæder mig ligeledes at skulle spille sammen med min søster Thea, der de seneste  3 år spillet i Sønderjyske.