Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Nye tiltag og nye ansættelser skal løfte talentudviklingen yderligere i HFK/SønderjyskE

14. juni 2018, 08.43
    
    


Nye tiltag og nye ansættelser skal løfte talentudviklingen yderligere i HFK/SønderjyskE.

                                                                                                                                                                                           

Talentansvarlig Karsten Andersen fortæller kort om tankerne bag trænerkabalen og de nye tiltag til den kommende sæson:

”For en god måneds tid siden blev vi udnævnt til A-licens klub, og vi er naturligvis glade for den synlige belønning DBU har givet os for vores hårde og målrettede arbejde i talentsektoren. Men vi skal ikke stille os tilfredse her, men stadigvæk forbedre vores setup, og det mener jeg også, at vi gør med vores nye trænerkabale og de nye tiltag til den kommende sæson. Omkring trænerkabalen har nøgleordet været erfaring og indsigt samt en viden om hvad der kræves, ikke bare på den årgang den enkelte træner er tilknyttet, men også hvad der kræves på næste alderstrin så spillerne bliver tidligere og bedre klædt på og dermed nemmere kan tage springet en årgang op. 

                                                                                                                                                                   

Ny individuel træner skal i samarbejde med A+ og T+ trænerne skabe sammenhæng og løfte den individuelle træning.

Karsten Andersen uddyber det nye tiltag ”Vi har en ambition om at løfte vores individuelle træning, derfor har et af vores nye tiltag været at ansætte en individueltræner på halvtid og opgradere samarbejdet med firmaet Eye4talent, så individuelle videoklip, individuel feedback og spillernes individuelle udviklingsplaner i endnu højere grad bliver omdrejningspunktet i hverdagen for vores spillere og trænere”.  

I den kommende sæson vil A+ Træner Karsten Andersen og T+ Træner Michael Meyhoff være fuldstidstrænere uden selv at have et hold, de skal træne.                                                                    

Michael Meyhoff har samtidig underskrevet en 3-årig kontraktforlængelse med klubben og Karsten Andersen har underskrevet en 4-årig forlængelse.

Michaels og Karstens hovedopgave bliver at skabe sammenhæng, forbedre transitionen i klubben og sikre, at der trænes og arbejdes ud fra klubbens nedskrevne Curriculum.                                                                                                             

Klubbens Curriculum er udarbejdet af klubbens talenttrænere og ledere og beskriver detaljeret rammen og indholdet i HFK/SønderjyskEs talentudvikling. 

Et af nøgleområderne i klubbens Curriculum er altså at forbedre klubbens individuelle træning. Mohammed Hamad er derfor blevet ansat på en halvtidskontrakt som individuel træner. Mohammeds opgave bliver at være overordnet ansvarlig for at koordinere, strukturere og inspirere med den individuelle træning i klubben, og i samarbejde med klubbens øvrige trænere. Derudover skal han selvfølgelig også gennemføre individuelle træningspas i løbet af ugen og sikre, at der er en sammenhæng mellem den individuelle træning, den individuelle udviklingsplan og det der foregår i kampene i weekenden.

 

 

Samtidig med investeringen i en fuldtids A+ Træner og en halvtids individueltræner, så har klubben også opgraderet på IT-delen. Klubben har indgået en Partneraftale med IT-portalen Eye4Talent, som skal samle alt data i klubben, sikre kamp- og træningsstatistik og synlige samt opdaterede udviklingsplaner. Eye4talent systemet giver også mulighed for at spillere og trænere kan sende individuelle videoklip til hinanden og chatte med hinanden over telefonen, computeren eller face to face, og dermed er vi overbeviste om, at der vil være endnu mere dialog mellem spillere og trænere i den kommende sæson.                                      

Med både et øget fokus, mere man-power og et IT-system, der samtidigt understøtter den individuelle træning, er vi overbevist om, at den individuelle udvikling vil få et stort løft i den kommende sæson.

U15, U14 og U13 trænerne på plads til kommende sæson.                

Ny U15 træner bliver Thomas Vilstrup. Thomas har gennem de seneste 3 år stået i spidsen for klubbens U17 hold, og gennem de 3 år har han fået stor indsigt i, hvad der kræves af spillerne, både på og udenfor banen, for at kunne lykkes i U17 fodbold.                                                                                                                                 

Den viden og indsigt skal han nu bringe i spil som cheftræner på U15 holdet.

Thomas har de seneste 3 år været fuldtidstræner, men efter eget ønske ansættes han i den kommende sæson på en halvtidskontrakt, så det igen bliver muligt for ham at kombinere trænergerningen og lærergerningen, som har været et stort ønske fra hans side.                                                                                                              

Mathias Wael bliver assistenttræner på U15 holdet. Mathias har i indeværende sæson været træner på U19 2.hold.                                                                                                             

U14 holdet vil i den kommende sæson fortsat blive ledet af Thomas Møller.                                          

Thomas Møller bliver halvtidsansat og har underskrevet en 3-årig forlængelse med klubben.                  

Assistenttræner for U14 holdet bliver Jonas Hansen, som i indeværende sæson har været assistenttræner på U15 holdet.

Ny U13 cheftræner bliver Lars Santo Gregersen. Lars Santo Gregersen har gennem de seneste par år været omkring både U14 og U15 holdet. Lars Santo ved, hvad der skal til i U14 verdenen, og vi er ikke i tvivl om, at han vil kunne bruge den viden til at klæde vores kommende U13 spillere godt på til fremtiden. Lars Santo er desuden i gang med A-licens uddannelsen. Jacob Andresen fortsætter i rollen som assistenttræner på U13 holdet.  

Nye U19 og U17 fuldtidstrænere

Som offentliggjort for et par uger siden så bliver ny U19 fuldtidstræner Thomas Skou Jensen.                        Thomas Skou Jensen kommer fra en stilling som U19 træner i Næsby. Thomas har underskrevet en 3-årig kontrakt.                                                                                                                               

Jens Jacob Sørensen fortsætter i rollen som assistenttræner på det kommende U19 ligahold.

 

 

 

 

 

Ny U17 fuldtidstræner bliver Thomas Thinggaard, som i en årrække har været U19 træner i HIK og de seneste år har været U17 landstræner for Færøerne.  Thomas’ erfaring fra internationale kampe på U17 niveau vil uden tvivl være et godt input til vores kommende U17 ligahold. Thomas Thinggaard har også underskrevet en 3-årig kontrakt.                                                                                                                                  

 Lennard Pedersen fortsætter som træner i U17/ 16 og Brian Kastling bliver ny i teamet. Brian Kastling kommer fra en stilling i Fredericia, hvor han har stået i spidsen for klubbens Jyllandsseriehold og har fået en 3-årig aftale.

De tre bliver forhåbentligt suppleret af yderligere en træner inden længe. Planer er at Thomas, Brian og Lennard sammen med den unavngivne fjerde træner skal skabe et godt og spændende udviklingsmiljø for vores U17- U16 spillere i den kommende sæson. Det er planen at truppen bliver en stor trup på over 30 spillere der træner sammen på kryds og tværs i løbet af ugen.

Målmandssetup.              

Kaj Stefansen fortsætter som overordnet ansvarlig for målmandstræningen fra Superligaholdet til og med U13, Kaj er fuldtidsansat. Ny målmandstræner for U17-U19 bliver Søren Jensen, som kommer fra en stilling i Vejle Boldklub.  Søren Jensen har lavet en 2-årig aftale og overtager Brian Duponts ansvarsområder. Carsten Storm fortsætter som målmandstræner for U13-U15.

Fysiske trænere fortsætter Yannick Durand fortsætter som overordnet ansvarlig for den fysiske træning fra Superligaholdet og helt ned til og med U13. Michael Christiansen støtter Yannick i planlægningen og implementeringen af vores fysiske træning – både Yannick Durand og Michael Christiansen er desuden fuldtidsansatte.

En samlet klub – vi udvikler eliten og bredden i samarbejde Den store investering, der er sket i talentarbejdet de seneste par år, er kun blevet en realitet som følge af et godt samarbejde mellem Haderslev FK og SønderjyskE.                                                            

Drengeafdelingsformand i HFK Fin Andersen uddyber: ” Det er dejligt at vi hele tiden udvikler vores klub og vores setup. Og det er ikke kun i eliteafdelingen, at der sker fremskridt. Også i breddeafdelingen mærkes der tilgang og interesse, og det samlede medlemstal i Haderslev FK er steget i år. Det skal også nævnes, at Haderslev FK er arrangør af det årlige breddestævne Pinse Cup, og det var en stor succes i år med 2700 deltagere og i den anledning skal der lyde en stor tak til alle de frivillige, som støttede op om stævnet og hjalp til”.

 

 

 

 

 

 

 

Nedenfor vil der være en oversigt over trænerne i den kommende sæson.                          

Oversigten er både for bredde- og eliteafdelingen i HFK/SE.

Træneroversigt for drengeafdelingen og U19 for sæsonen 2017-2018.

A+ Træner og Talentansvarlig:            Karsten Andersen (A-licens)

T+ Træner:                                             Michael Meyhoff Andersen (A-licens)

Individuel træner:                                  Mohammed Hamad (A-licens)

Målmandstræner ansvarlig:                  Kaj Stefansen (GK-A)

 

 

U13

Trup 1 (2 x 8 mands hold):                                                                                                                                                                    

Cheftræner :                                                                 Lars Santo Gregersen (A-licens)

Assistenttræner :                                    Jacob Andresen (B-licens)   

Målmandstræner:                                   Carsten Storm (M2)

Træner 3. hold:                                       Michael Pedersen                                                                                                                                          Træner 3. hold:                                       Nicki Koch

                                                                                                                                                                          Træner 4 hold:                                   (Arbejder på sagen)

Træner 4 hold:                                       (Arbejder på sagen)                                                                                                                                                      

 

U14:

Cheftræner 1. hold:                                Thomas Møller (A-licens)    

Assistenttræner 1. hold:                       Jonas Hansen (B-licens)                                                                                     

Målmandstræner 1. hold:                                            Carsten Storm (M2)

Træner 2. hold:                                      Martin Knudsen                                     

Træner 2. hold                                       Christian Clausen (Kedde)

Træner 2. hold                                       Søren Outzen

 

Træner 3. hold                                       Søren Holm

Træner 3. hold                                       Max Ipsen

Assistenttræner 3. hold                         (Arbejder på sagen)

                     

U15:                                                                                                                                                           Cheftræner 1. hold:                               Thomas Vilstrup (A-licens)

Assistentræner 1. hold:                         Mathias Wael (B-licens)

Målmandstræner:                                   Carsten Storm (M2)

                                                                                          

Træner 2. hold:                                      Anders M. S. Jensen

Assistenttræner 2. hold                         (Arbejder på sagen)

                          

Træner 3. hold:                                      Florian Proteanu                                                                 

Træner 3. hold:                                       Kasper Hjort

 

 

 

U16:

Træner 2. hold:                                      Henrik Sørensen

Træner 2. hold:                                      Søren Vilken

 

Træner 3. hold                                       Torben Nasser

Træner 3. hold                                       Kim Jepsen

 

                       

U17 Liga og Udviklingstrup U17/16:

Træner (trinleder):                                Thomas Thinggaard (A- Licens)

Træner:                                                   Brian Kastling (B-Licens),

Træner:                                                   Lennard Pedersen (A- Licens)

Træner:                                                   (Arbejder på sagen)                                                            

Målmandstræner:                                   Søren Jensen(M2)

Fysisk træner:                                         Michael Christiansen og Yannick Durand

 

                                                                                                                                                                                     

Træner 3 hold:                                       (Arbejder på sagen)

Assistenttræner 3 hold:                         (Arbejder på sagen)  

 

U19:

Cheftræner 1. hold:                                Thomas Skou Jensen (A- licens)

Assistenttræner 1. hold:                        Jens-Jakob Fristed Sørensen (B- Licens)

Målmandstræner 1. hold:                                            Søren Jensen (M2)

Fysisk træner1. hold:                             Michael Christiansen og Yannick Durand

                                                                                                     

Træner 2 og 3. hold:                              Michael Wise                                                                                                                                            Assistenttræner:                                     (Arbejder på sagen)

 

 

I ønskes alle en rigtig god sommer.

Drengeafdelingen/HFK