Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Græs banerne er LUKKET

23. august 2018, 21.31


Til alle medlemmer

Haderslev Fodbold klub har i dag modtaget vedhæftede skrivelse fra Haderslev Kommune vedr. lukning af vore græsbaner for en ikke nærmere angivet periode pga tørke.

Dette vil selvfølgelig have konsekvenser for alle hold i alle afdelinger -  kort sagt alle medlemmer!

I forhold til tidligere lukninger (oftest for meget vand på for kort tid) -  er dette med de forhåndenværende vejrudsigter ( der kun lover varme og sol) selvfølgelig katastrofalt for driften !

Dette skriv tjener primært det formål at give den sportslige ledelse mulighed for at vurdere den bedst mulige nødplan for kamp/træningsafvikling og skåne sekretariatet for diverse forespørgsler de næste 48 timer!

Som udgangspunkt kan INGEN hold komme til at træne før torsdag d. 2.8  –  og til den tid kun efter anvisning fra sekretariatet eller undertegnede .

Kunststofbanen er til fri afbenyttelse – men ud fra devisen at vi deles om den plads der er  - og der kommer derfor ingen liste eller oversigt over fortrinsret for denne før torsdag.

Skulle man have nogen spørgsmål eller forslag til løsninger bedes de henvendt til undertegnede på ramosdrengen@gmail.com eller tlf. 25 39 51 77 efter kl.16.00

Med sportslig hilsen

Rasmus Hansen

Sportslig ansvarlig

Haderslev Fodbold Klub

Info fra kommunen