Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

HFK pigerne vinder Talentstævne 2018 (uofficielle DM)

21. august 2018, 15.43


Hele 16 af de bedste hold fra hele Danmark deltog i denne weekend til det store Talentstævne i Horsens.


Pigerne var kommet i pulje med Roskilde, Grenå og Hvidovre. En uafgjort mod Roskilde og Grenå, samt en 2-0 sejr over Hvidovre, var nok til at pigerne kunne komme videre som nr. 2 i puljen og dermed i A-slutspillet.


I kvartfinalen mødte pigerne FC Helsingør som de slog 1-0 efter en meget tæt kamp hvor spillet bølgede meget frem og tilbage, og med flere store chancer til begge hold.


I semifinalen blev det til en 0-0 mod Odense Q i en noget chancefattig kamp. Odense Q havde dog en kæmpe chance i de sidste minutter men Anne Clausen i målet river en fantom redning frem som gør at holdet kommer i straffesparkskonkurrence. Pigerne vinder i straffesparkskonkurrence efter igen flere flotte redninger i målet af Anne Clausen.


I finalen møder pigerne igen-igen Roskilde. Efter 9 sek. er vi bagud 0-1 og længe lå det til en Roskilde sejr, men i de sidste minutter af kampen får Isabella Jensen headet bolden videre til Ditte Nissen som får scoret og kampen ender 1-1.

Straffesparkskonkurrence igen, og igen disker Anne Clausen i målet op med flotte redninger som gør at Ditte Nissen med sit mål som sidste sparker sender sejren til Haderslev.


Fantastisk flot bedrift af pigerne som nu har hentet følgende titler hjem i 2018:

Pokalmester 2018
Vildbjerg Cup vinder 2018
Talentstævne vinder 2018 (uofficielle DM)