Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Talent får ungdomskontrakt i SønderjyskE

22. september 2018, 10.08


Offensivspilleren Andreas Lykke Sørensen skriver kontrakt med SønderjyskE frem til sommeren 2021.

 

En god indstilling og en række stærke præstationer belønner sig nu for fodboldtalentet Andreas Lykke Sørensen.

 

Den 15-årige offensivspiller, der kom til HFK fra Middelfart G&BK i sommeren 2017, har vist så gode takter på SønderjyskE’s U17-hold, at han nu har fået en ungdomskontrakt, der løber frem til sommeren 2021.

 

  • Han er en offensivspiller, der kan spille alle de forreste positioner – både på kanterne og centralt. Han er en hurtig, energisk og fandenivoldsk spiller, som har en fed udstråling på banen, og det, tror vi, kan bringe ham rigtigt langt. Det, han allerede har vist, gør, at vi tror, at det kan ende med at blive en rigtig god historie med Andreas, siger SønderjyskE’s sportschef, Hans Jørgen Haysen.

Kontrakten med Andreas Lykke Sørensen er seneste eksempel på den gode udvikling, som klubbens talentafdeling er inde i.

 

  • Vores talentafdeling bliver opgraderet i disse år, og vi skal hele tiden huske, at den skal være i tråd med, hvad der sker længere oppe i klubben, og derfor giver det også god mening, at vi sørger for, at vores bedste spillere på ungdomsholdene kommer på kontrakt, siger Hans Jørgen Haysen.

Det er ikke kun i Sønderjylland, at man har fået øje på Andreas Lykke Sørensens store talent. Tidligere på året var han også udtaget til DBU’s U16 Future-landshold.

   

Jacob Ravn

Pressechef

 

SønderjyskElitesport A/S