Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Lokalt talent får fem års kontrakt

11. april 2019, 11.03

Haderslev-knægten Mads Hansen får en kontrakt i SønderjyskE Fodbold,

der løber helt frem til sommeren 2024.

De fleste husker nok deres 18 års fødselsdag, og det kommer Mads Hansen med garanti også til.

Onsdag den 10. april fylder Haderslev-knægten 18 år, og en del af dagen er blevet fejret på sportschef Hans Jørgen Haysens kontor, hvor den unge midtbanespiller er blevet belønnet med en femårig kontrakt i SønderjyskE.

Mads Hansen, der har spillet i Haderslev FK (HFK) i hele sin karriere, spiller til daglig på SønderjyskE’s U19-ligahold, men han har flere gange trænet med Superligaholdet og fik også spilletid i flere af vinterens træningskampe.

Haderslev-knægten er førsteårs U19-spiller, så der venter endnu et ungdomsår, inden han kan se frem til fire år som seniorspiller i SønderjyskE.

Det er første gang, at SønderjyskE giver en femårskontrakt til en ungdomsspiller, men sportschef Hans Jørgen Haysen og den sportslige sektor har stor fidus til Mads Hansen.

– Han har hurtigt markeret sig som en profil på vores U19-hold, og han har vist sig godt frem i de kampe og træninger, han har haft med Superligaholdet. Han er en teknisk dygtig spiller, der er god til altid at træffe den rigtige beslutning, og han er gået sindssygt frem det seneste års tid. Når han får lagt endnu mere på sit spil i form af mål og assists, bliver det vanvittigt. Det er en spiller, vi tror rigtig meget på, og det er også derfor, vi giver ham så lang en kontrakt.

– Det er helt i tråd med vores strategi og visioner omkring talentudviklingen, at vi gerne vil have nogle af vores spillere igennem systemet. Når vi har store talenter, vil vi gerne fastholde dem i klubben, og det er Mads et godt eksempel på. Vi må igen lette på kasketten for det gode arbejde, som trænere og talentudviklere gør i SønderjyskE og HFK, siger Hans Jørgen Haysen.

Mads Hansen har tidligere været inde omkring U17-landsholdet, hvor han blandt andet har været udtaget sammen med Morten Dyrmose – et andet HFK/SønderjyskE-talent, der er på seniorkontrakt fra sommeren 2020.

Fødselar Mads Hansen glæder sig naturligvis over den nye kontrakt.

– Det er dejligt, at det er en lang kontrakt. Jeg føler mig sikker i omgivelserne, og jeg er klar til bare at klø på. Jeg vil gerne ind at spille på Sydbank Park og komme mere ind omkring Superligaholdet og udvikle mig endnu mere som spiller, siger Mads Hansen.

Mads Hansen går til daglig på Det Blå Gymnasium i Haderslev og er tilknyttet TalentCenter Haderslev.

FAKTA
Mads Hjalmer Hansen
Midtbanespiller
18 år
174 cm.
65 kg.
Altid HFK/SønderjyskE

afJacob Ravn, 10. april 2019, kl. 15:34