Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

HFK-formand om Haderslev Cup: Kom og vær med!

13. maj 2019, 14.27


Kære HFK’ere – kære alle frivillige ….. spillere, forældre, trænere, ledere og hjælpere m.fl.

Kom og vær med!

HFK afholder henover pinsen for tredje gang Haderslev Cup. Et stort internationalt breddestævne med ca. 2.000 fodboldspillere samt næsten lige så mange forældre og familiemedlemmer.

Stævnet sætter i høj grad HFK og Haderslev på landkortet og vi får mulighed for at vise vores dejlige by og landsdel frem og ikke mindst HFK som fodboldklub.  

Stævnet giver ligeledes en rigtig god indtægt til HFK og er med til at sikre at vi har en klub, der favner bredt og  kan tilbyde at vores 1.200 fodboldspillere har gode faciliteter, dygtige og veluddannede trænere,  muligheder for sociale aktiviteter etc.

Det er er vores ambition, at gøre stævnet til en rigtig  god oplevelse for alle: Både dem, der deltager som spillere og gæster og dem organiserer og sikrer at stævnets praktiske afvikling.  

For at løfte denne store opgave har vi brug for mange frivillige hænder. For at løse opgaven står vi i HFK sammen på tværs af afdelinger, piger og drenge, børn, unge og voksne, bredde og talent.

Vi gør det ikke kun for pengenes skyld. Vi gør det også fordi det er sjovt at løse en opgave sammen som klub - for den gode oplevelse og fællesskabets skyld.

Så kom og vær med – giv en hånd og få en god oplevelse.

Alle tilsagn om hjælp er velkomne store som små. Du kan tilmelde dig via https://hfkfrivillig.dk/, hvor der er opgaver for enhver.

Med sportslig hilsen

Claus Dall
Formand
Haderslev Fodboldklub