Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Fødselsdag blev fejret med talentkontrakt

13. maj 2019, 15.08

af Jacob Ravn, 13. maj 2019, kl. 15:00


På sin 15 års fødselsdag skrev Anton Hüttel en treårig talentkontrakt med SønderjyskE/HFK.

Endnu et lokalt talent er kommet på kontrakt i SønderjyskE/HFK.

I lørdags fyldte Anton Hüttel 15 år, og han brugte noget af dagen på at underskrive sin første fodboldkontrakt – en treårig ungdomskontrakt i SønderjyskE/HFK gældende fra sommer.

– Jeg er meget glad for kontrakten, og det føles helt fantastisk. Jeg har store ambitioner, og jeg vil gerne nå så langt som muligt. Jeg har en drøm om at spille for SønderjyskE i Superligaen, og det her er en god motivation til at arbejde hårdt for at nå mit mål, siger Anton Hüttel.

Han var omkring samarbejdsklubberne Hammelev SUF og Starup UIF, inden han som U12-spiller skiftede til HFK, og her har han udviklet sig godt i klubbens talent-setup.

– Han har en uhyggelig fart og har sine spidskompetencer i de offensive gennembrud. Han er stærk på kroppen, og han er en spiller, som hele tiden gør ondt på modstanderen. Han er godt på vej, men han har stadig meget at lære, og når han til sommer bliver kontraktspiller og kommer permanent op i U17-truppen, tror vi på, at det vil udvikle ham yderligere, siger ungdomsudviklingstræner Michael Meyhoff.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at endnu et lokalt talent har tilspillet sig en ungdomskontrakt.

– Vi har i forvejen Sebastian Jessen og Jens Frandsen fra det talentfulde U15-hold på ungdomskontrakter, og det glæder mig, at vi kan udvikle så dygtige fodboldtalenter. Det er helt i tråd med vores talentstrategi, at vi skal holde på vores dygtigste spillere, og det er Hüttel endnu et eksempel på, siger Hans Jørgen Haysen.

Det er ikke kun i SønderjyskE/HFK, at man har lagt mærke til Anton Hüttels talent. Han har flere gange været indkaldt til DBU-samling, og han skal i næste uge til DBU-talenttræning i Talentcenter Vest.