Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Stem vores stadionhjælpere til sejr!

16. maj 2019, 19.18

Til hver eneste SønderjyskE-hjemmekamp knokler en hel hær af faste HFK-stadionhjælpere på for at hjælpe og støtte klubbens medlemmer. Nu er det dem, som har brug for en hjælpende hånd fra dig.

Stadionhjælperne er således i denne måned med i konkurrencen 10-til-forskel, hvor de kan vinde 10.000 kr. til:

"Blandt stadionhjælperne i Haderslev Fodboldklub ønsker vi os endnu flere frivillige kollegaer i vores fællesskab! Desto flere frivillige vi er, desto bedre kan vi hjælpe vores klub og vores medlemmer, både de unge og ældre på banerne. Det opnår vi allerbedst gennem et stærkt og attraktivt sammenhold blandt de frivillige. Netop vores sammenhold og samarbejde vil vi derfor gerne styrke yderligere gennem fællesaktiviteter. Derfor har vi brug for din stemme, så vi kan realisere vores ønsker."

Afstemningen løber hele måneden, og vinderen er dem der skaffer flest SMS-stemmer. Vi håber derfor, at I vil stemme på vores seje stadionhjælpere på dette link: http://10tilforskel.dk/videoer/2019/maj/haderslev-fodboldklub-flere-til-bold-og-sammenhold-i-hfk!.aspx.

Stemmen bekræftes med en SMS-kode.  Dine oplysninger  videregives ikke og benyttes ej til andet end at bekræfte din stemme.

Lad os stå sammen og hjælpe stadionhjælperne til sejr!