Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Vigtigt !! vedr. Coronavirus

11. marts 2020, 16.16

Kære spillere og forældre i Haderslev Fodboldklub

Vi følger naturligvis udviklingen af Coronavirus/Covid-19 dag for dag, men indtil videre, er der ikke udstukket nogen anvisning om ikke at fortsætte træning og kampe som normalt for vore medlemmer

Dog beder vi jer forældre og spillere tage et særligt ansvar og opmærksomhed på, ikke selv at møde op eller sende jeres børn, til træning, hvis I eller andre i familien/omgangskredsen oplever symptomer på virussen/influenza. Dertil vi også bede jer om, ikke at møde op (eller sende jeres børn til træning), hvis I har været på ferie i en af højrisiko områderne i Italien, Iran, Kina, Spanien, Sydkorea og Østrig indtil 14 dage efter udrejse.

 Anbefalinger fra Den danske Regering og Sundhedsstyrelsen og som vi her påpeger er:

  •  Vask dine hænder tit og brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme - ikke dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt. Nik med hovedet, brug albuen eller hils med ord til hinanden i stedet.
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg - hold afstand og bed andre tage hensyn
  • Undgå større forsamlinger eller arrangementer i det offentlige rum
  • Hvis du eller dine nærmeste (forældre, søskende, kæreste m.m.) får symptomer på influenza (feber, hoste, åndedrætsbesvær), søg/ring til din læge INDEN du vælger at tage til træning/kamp.

 Sker der ændringer eller yderligere tiltag, vil vi informere jer så hurtigt som muligt, ellers opfordrer vi til at følge og holde sig informeret på anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen.

 God træning og kampe 

Med sportslig hilsen

Haderslev Fodboldklub

Rasmus Hansen

Sportsligansvarlig