Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Strategisk rokade skal styrke talentsetup

8. juni 2020, 16.04

   

SønderjyskE/HFK har foretaget flere strategiske ændringer i klubbens talentsetup for at styrke talentarbejdet yderligere på banen og på ledelsesplan.

 

Talentudviklingen i SønderjyskE/HFK har taget store skridt de seneste år, og nu vil klubben lægge yderligere på udviklingen til den kommende sæson.

 

Der er prioriteret at holde fast i normeringen på samme niveau som i denne sæson, men der er foretaget nogle ændringer i rollerne for at styrke klubbens talentarbejde yderligere.

 

Thomas Vilstrup er fortsat ansat som Head of Coaching, og han overtager nu også som talentchef for at sikre en større sammenhæng i den sportslige og administrative ledelse i dagligdagen.

 

Talentchef Karsten Andersen og ungdomsudviklingstræner Michael Meyhoff skal fremover bruge deres fodboldfaglige kvaliteter på banen, hvor de fremover skal være henholdsvis cheftræner på U17- og U15-holdet på fuldtid. Thomas Skou Jensen fortsætter som fuldtidscheftræner på U19-holdet, og derudover fortsætter Kresten Ipsen som halvtids U14-cheftræner samt Lars Santo som U13-cheftræner.

 

Ny ungdomsudviklingstræner og rekrutteringsansvarlig er Mohammed Hamad, som bliver fuldtidsansat til at videreudvikle det interne arbejde i talentafdelingen, og som skal løfte klubbens scouting- og rekrutteringsområde.

 

Sportschef Hans Jørgen Haysen siger om det nye talentsetup:

- Vi er inde i en god udvikling på talentområdet, men vi vil gerne gøre endnu mere, og det gør vi blandt andet med disse strategiske ændringer. Disse ændringer skal give os en større sportslig sammenhæng i hverdagen, og samtidig har vi tilført flere ressourcer og mere erfaring til træningsbanerne, og det skal være med til at give os yderligere et løft. Det er endnu et skridt i den rigtige retning, og vi er ikke færdige med at prioritere talentafdelingen, hvor vi blandt andet også vil lave tiltag i den fysiske sektor, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

 

Head of Coaching og talentchef, Thomas Vilstrup, siger om trænerkabalen:

 

- Vi har nu en træner/ledergruppe, hvor der er et godt miks i sammensætningen af erfarne og talentfulde trænere. Ved at slå nogle administrative poster sammen har vi frigjort nogle ressourcer til trænerne, og vi har kunnet opruste på rekruttering. Jeg ser frem til samarbejdet med den stærke træner/ledergruppe, vi har samlet, siger Thomas Vilstrup.

 

Talenttræner-oversigten ser nu således ud:

Head of Coaching og Talentchef: Thomas Vilstrup

Transitionstræner: Simon Poulsen 

 Ungdomsudviklingstræner og Rekrutteringsansvarlig: Mohammed Hamad

Børneudviklingstræner: Niels Dyngby 

 U19: Thomas Skou Jensen og Thomas Møller 

 U17: Karsten Andersen og Jens-Jakob Sørensen 

 U15: Michael Meyhoff og Carsten Storm 

 U14: Kresten Ipsen og Jonas Hansen

 U13: Lars Santo Gregersen og Jacob Hirschel 

SønderjyskE Fodboldsamarbejde Sportschef: Thomas Kruse 

 Fodboldfaglig ansvarlig SønderjyskE TOPcenter: Jonas Hansen

Målmandsteam: Toivo Vadum, Søren Jensen, Carsten Storm og Anders Søgaard

Fysiske trænere: Yannick Durand og Michael Christiansen

 

 

 

Jacob Ravn

Pressechef

 

SønderjyskElitesport A/S

Mobil: +45 9215 4060

Mail: jr@soenderjyske.dk

Twitter: @Jacob_Ravnen