Klubnyheder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Retningslinier om tilskuere til kampe i HFK indtil sommerferien 2020

13. juni 2020, 17.58

Retningslinier om tilskuere til kampe i HFK indtil sommerferien 2020


DBU har ændret sine retningslinier om tilskuere til kampe inden sommerferien. 


HFKs bestyrelse har drøftet disse nye retningslinier i forhold til den praktiske virkelighed i HFK.


Der opstilles fra DBUs side en række skrappe krav i forbindelse med tilskuere til afviklede kampe: Eksempelvis skal der være et tydeligt markeret område til tilskuere, alle tilskuere skal sidde ned under kampen, der er et pladskrav til tilskuere, hvor der pr. tilskuer skal være 2 kvadratmeter, der må maksimalt være i alt 50 tilstedeværende på banen etc. Etablering af sådanne praktiske forhold og ikke mindst det forhold, at sådanne regler i de enkelte kampe skal håndhæves, vil betyde et stort træk på de frivillige ledere i klubben. 


Eksempelvis har klubbens trænere og ledere været presset af de øvrige krav i forbindelse med Coronaen fx afspritning, baneinddeling, træningsbegrænsninger, coronaguides etc.


Et andet forhold er, at der kun er godt to uger tilbage af forårssæsonen og relativt få resterende træningskampe.


Så ud fra en samlet afvejning om trækket på de frivillige ledere og de mange praktiske forhold er bestyrelsens beslutning, at alle kampe indtil sommerferien spilles uden tilskuere. 


Ligeledes vil det ikke være muligt at benytte klubbens faciliteter såsom klubhus og boldgade til afslutningsarrangementer m.v. på denne side af sommerferien.


Lad os få det bedste ud af de snærende coronaforhold og sætte vores lid til, at vi kan spille fodbold, som vi kender det, når en ny sæson starter til august.


Mange sportslige hilsner og god sommer

På vegne af HFKs bestyrelse 


Claus Dall

Formand