Info til træner-leder
W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0
Elektroniske holdkort

Alle hold fra U13 og ældre skal udfylde elektroniske holdkort i DBU Jylland turneringer.

Vejledning til klubbernes trænere og ledere - klik her.

For at kunne udfylde elektronisk holdkort skal spillerne være registreret i KlubOffice. På dette link kan læses nærmere om hvorfor, hvordan m.v.

Udfyldelse af holdkort: Holdkortet kan udfyldes fra henholdsvis KlubOffice, Fodbold app’en samt ”KampKlar”. Hvem kan udfylde? Husk, at holdkontakter (trænere m. fl.) skal have adgang til holdkort for at kunne udfylde dem. Se her, hvordan I giver dem adgang. De skal være logget ind i app’en, for at kampene kommer frem i Holdkort-delen. Man kan finde holdkortet via selve kampen eller via punktet ”Holdkort” i Værktøjskassen. Se mere om holdkort her og klubmaterialepakken her. Kun registrerede spillere kan kobles på holdkort Kun registrerede og godkendte spillere kan kobles på holdkort. Tjek gerne med trænerens lister, om oversigten i KlubOffice stemmer overens med de spillere, der skal kobles på holdkort. Se her, hvordan du tjekker, om spillerne er registreret og hvordan du registrerer evt. nye spillere. Internetforbindelse på smartphonen For at udfylde holdkortet på app’en kræves det, at telefonen har forbindelse til Internettet, da kampe/spillere jo søges frem fra centrale systemer. Ergo; jo bedre internetforbindelse - jo hurtigere arbejder holdkortet. Husk, at holdkortet sagtens kan udfyldes hjemmefra (hvor man som regel har god internetdækning). Er der ændringer lige før kampen, kan man så klare det på anlægget inden kampen! Hvad hvis app’en driller? Teknik kan drille… og skulle det mod vores forventning ske, at holdkort på app’en ikke vil lege med, så skal I naturligvis bare spille fodbold og nyde det spil, vi alle sammen elsker! Kig forbi vores driftsstatus-side, når I kommer hjem. Hvis alt meldes ok på siden, så har det været en lokal fejl og ikke en generel fejl. Udfyld derfor holdkortet via app/KlubOffice. Ændringer i truppen op til eller efter kampstart kan forekomme, og man har derfor syv timer efter kampstart til at lave evt. ændringer. Det ændrer dog ikke ved, at holdkort skal være udfyldt inden kampstart!

Ved nye spiller i klubben

KLUBSKIFTER: Det er vigtigt at have orden i papirerne, når det drejer sig om tilgang af nye spillere. Uorden kan nemlig i værste fald medføre protestsager og point tab. Her kan du finde de overordnede principper for klubskifter.

Spillercertifikat eller spillererklæring? Der skal indhentes spillercertifikater på alle spillere, der har spillet i en anden klub i indeværende eller foregående turneringsår. Får man nye spillere, skal der altså indhentes certifikat hvis han/hun har spillet i anden klub i efteråret 2014 eller senere.

Det er vigtigt at vi får indhentet spillercertifikat på nye spiller, dette skal nu foregå digitalt, så proceduren i Haderslev FK er nu at spilleren indmelder sig via vores hjemmeside og husker at skrive i hvilken klub han/hun sidst har spillet, så anmoder Haderslev FK den tidligere klub om spillecertifikatet (klubben hat 7 dage til at få overført spillercertifikatet til Haderslev FK)

Ungdomsspillere - som for første gang melder sig i en klub

Skal selvfølgelig ikke medbringe hverken certifikat eller erklæring. Undtaget er endvidere udenlandske spillere under 12 år, som melder sig ind i klubben (altså klubskifte fra en udenlandsk klub til en dansk klub).

Disse kan spille med det samme uden erklæring og certifikat.

Ved et skifte mellem to danske klubber gælder undtagelsen ikke længere. 7-mands i én klub - 11-mands i en anden En spiller, som spiller 11-mands fodbold for én klub, må gerne spille 7-mands for en anden klub. Den eneste betingelse er, at spillercertifikatet skal være i 11-mandsklubbens besiddelse og denne klub skal udstede en skriftlig erklæring til 7-mandsklubben om, at den pågældende spiller må deltage i 7-mandskampe i den anden klub. Denne erklæring skal også sendes til DBU Jylland region 4. Spillererklæring giver sikkerhed Det er vigtig at gøre opmærksom på, at klubber altid kan sikre sig med en spillererklæring. Hvis en spiller af en eller anden grund har været forhindret i at spille i en periode, måske flyttet fra området pga. uddannelse og vender tilbage til klubben og meddeler ikke at have spillet i andre klubber i perioden, der er gået, kan klubben med fordel indhente spillererklæringen. Når klubben har gjort dette, er det spilleren, der har ansvaret for, at oplysningerne er rigtige. Både spillererklæring og spillercertifikat kan udskrives fra DBU Jyllands hjemmeside Klik her - eller rekvireres på HFK’s kontor