Menu

Haderslev Cup

Haderslev Cup 2022 i pinseweekenden nærmer sig!

For de af jer der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med stævnet, så er det Haderslev Fodboldklubs eget breddestævne på banerne ved Haderslev Idrætscenter samt banerne i Sydbyen (ved Haderslev KFUM). Stævnet tiltrækker mellem 3500-4000 mennesker til Haderslev, og har deltagelse af ca 200 hold fra bl.a. Tyskland, Spanien, Holland og Danmark. Henover weekenden får vi altså mulighed for på vores hjemmebane at spille kampe mod hold, som vi ikke lige møder hver dag, og ikke mindst kæmpe om guldmedaljerne sportsligt såvel som socialt.

Et så stort stævne kan ikke gennemføres uden hjælp fra de mange frivillige og forældre.

Derfor er der besluttet, at børnenes/de unges deltagelse er betinget af, at hver deltager stiller med minimum én forældre/hjælper til vagt i løbet af weekenden. Dette kan være vagt på én af skolerne, salgsboder, bespisning i HIC samt en række yderligere opgaver.  Ligeledes er der vedtaget at forældrene til drenge og piger fra vores talentsamarbejde med SønderjyskE også bidrager med en vagt, så disse hold får også tildelt opgaver.

For hjælpen får vores børn/unge – som nævnt – deltagelsen i turneringen, hvor de spiller en masse kampe, og møder andre jævnaldrene på tværs af nationaliteter. Herudover er Haderslev Cup en af fodboldklubbens vigtigste indtjeningskilder, som I sidste ende gør, at vi kan levere det produkt, som vi gør hver eneste trænings- og kampdag, både på bredde og talent siden.  Uden de mange frivillige hænder fra alle dele af klubben ville det ikke være muligt for klubben at afholde sådan et stævne, der kommer alle medlemmer til gavn.

Vi glæder os til at byde de mange deltagere velkommen til Haderslev og håber I vil bidrage til det gode værtsskab.