Menu

Som fast frivillig i HFK

... bidrager du både til fodbolden i Haderslev Fodbold Klub og i Sønderjyske Fodbold, men du får også muligheden for, at være med til at skabe bedre rammer og oplevelser for børn, unge og voksne i Haderslev og omegn.

Stadionhjælper
Vores primære hovedopgave for frivillige er det vi kalder stadionhjælper. HFK står altid i kulissen, og er med til at give alle tilskuere den bedste oplevelse udenfor banen, når Sønderjyske Fodbold's mandskab løber på banen, og det er her vi har brug for vores stadionhjælpere. Stadionhjælper opgaverne består bl.a. i at stå i vores salgsboder, sætter banner og flag op, stå for entrébilletter og meget mere.

HFK Grå Guld
Er du mere den håndværksmæssige type, som godt kan lide at vedligeholde eller hjælpe med praktisk opgaver? Så består nogle af vores frivillige opgaver også i, at vedligeholde vores HFK faciliteter. Disse frivillig opgaver er som udgangspunkt lagt i formiddagstimerne.

Arrangementer/Events
HFK afholder også arrangementer/events såsom Haderslev Cup, Fodboldskole, Bierfest og gør et stort arbejde i at udvikle både eksisterende og fremtidige events. Som frivillig vil du hermed kunne være med til at afholde, planlægge og udvikle eksisterende og nye events/arrangementer i HFK. Uanset om du vælger frivillighedsgruppen stadionhjælper eller HFK Grå Guld, vil du altid blive informeret om, hvilke events der afholdes og hvad vi mangler frivillige hænder til. 

Fordele ved at være fast frivillig (stadionhjælper eller HFK Grå Guld)
Som frivillig får du adgang til et stort netværk og bredt netværk i Haderslev, hvor du bliver del af et stærkt og stor team af ildsjæle, der brænder for klubben og de sociale relationer heri. Netop de sociale relationer prioriteres højt, hvorfor vi hvert år afholder en årlig klubfest.  
Alle frivillige får en anerkendelse i form af et fordelskort. Fordelskortet kan benyttes forskellige steder i Haderslev By.
OBS: Disse fordele er ikke gældende for forældrehjælpere, se fanen forældrehjælper for mere information herom. 

Trænere/kampleder/assistenter m.m.
Er du mere til det tætte arbejde med fodboldsspillerne og fodbolden generelt? Så er du altid velkommen til at sende en kort beskrivelse af hvem du er, hvilket/hvilke hold der kunne falde i din interesse at arbejde, samt hvilke rolle du kunne ønske at påtage dig. Vi er altid på udkig efter flere trænere, kampledere og assistenter, så vi modtager din henvendelse med et smil. Din henvendelse vil først komme til HFK-kontoret og dernæst blive sendt ud til den afdeling, som du ønsker at arbejde for/med. Der gøres opmærksom på, at alle trænere/kampledere/assistenter m.m. vil blive bedt om at aflevere en ren børneattest. 

Fordele ved at være frivillig træner, kampleder, assistenter m.m.
Som frivillig med tilknytning til et hold i HFK, får du som andre frivillige adgang til et stort og bredt netværk indenfor fodboldverdenen.
Andre fordele som med tilknytning til et HFK-hold får, er: 

  • Nedsat kontingent til dine børn der spiller i klubben
  • Frit kontingent til dig selv, hvis du spiller på et hold
  • Tøjpakker med HFK-logo
  • Fri adgang til stadion
  • I nogle tilfælde vil der komme andre fordele oveni, dette aftales individuelt.

Mangler du informationer, eller ønsker du at blive frivillig?
Kort sagt har vi i HFK mange frivillige opgaver og vi er åbne over for hvad lige præcis DU kan være behjælpelig med og står gerne til rådighed for eventuelle spørgsmål.
Kontakt camilla@hfk-haderslev.dk, hvis du mangler svar på nogle spørgsmål, inden at du melder dig som frivillig.

Ønsker du at blive frivillig? Så udfyld denne formular eller send en mail til tilmelding@hfkfrivillig.dk. 

Luk