Menu

Forældrehjælper

I Haderslev Fodbold klub er det muligt, at man mod at hjælpe til 4 af Sønderjyske Fodbolds hjemmekampe, kan få nedsat kontingent på ca. 50%, når dit barn spiller fodbold på et HFK-hold - det er det vi kalder at være forældrehjælper.

Hvordan bliver man forældre hjælper?
Når du tilmelde dit barn til et HFK-hold, får du muligheden for at vælge om du vil betale fuldt kontingent, eller om du ønsker at være forældrehjælper og dermed betale nedsat kontingent. Du kan altid rette dit medlemskab på et senere tidspunkt, uanset om du vil begynde som forældrehjælper eller derimod ikke ønsker, at være forældrehjælper mere. 

Hvordan foregår det at være forældrehjælper?
Vi på HFK-kontoret vil hver gang når hjemmekampene/andre aktiviteter er offentliggjort, sende alle forældrehjælper en mail med informationer om, hvornår kampene/aktiviteterne finder sted. Herefter er det muligt for alle forældrehjælpere at melde sig som forældrehjælper til kampene/aktiviteterne. Du tilmelder din på vores hjemmeside www.hfkfrivillig.dkHar du spørgsmål til hvordan du tilmelder dig, så er du meget velkommen til at sende os en mail på: tllmelding@hfkfrivillig.dk.

Når du har tilmeldt dig en aktivitet, får du en mail med informationer om bl.a. mødested og mødetidspunkt. 

Hvordan tilmelder jeg mig en aktivitet?
Som nævnt tidligere skal tilmeldingen ske på vores hjemmeside www.hfkfrivillig.dk. Når du logger ind skal du anvende den e-mail adresse, som dit barn er registeret med i vores system. 

Hvordan holdes der styr på, hvor mange kampe man har hjulpet til?
Er du i tvivl om hvor mange kampe du mangler at hjælpe til? Så kan du altid kontakte os, så ser vi på det. 
Hvert år ved sæson afslutning laves en opgørelse over hvor mange kampe de tilmeldte forældre har hjulpet til, hvorpå det afgøres om det nedsatte kontingent stadig er gældende. Hvis der er forældrehjælpere, som ikke har hjulpet til 4 kampe, vil der sendes en efterregning på det øvrige der skal betales.

Vores kontakt oplysninger finder du HER.

Vi takker alle forældrehjælpere for den store indsats de gør til alle Sønderjyske Fodbold's hjemmekampe.

 

Luk